Taiga


"NO ROOM FORCOMPROMISES

Hållbara arbetskläder för krävande miljöer." 


Taiga föddes ur idén att skapa dom bästa tänkbara kläderna till de som året runt arbetar och verkar i de tuffast miljöerna. Det ligger år av erfarenheter, utveckling och tester bakom varje plagg. Därför är det ingen slump att dom idag levererar kläder till specialförband, militär, polis, fjällräddning, sjöräddning osv. världen över. 

Deras filosofi är att kläder är en del av din arbetsmiljö och att kläderna aldrig ska vara något hinder för dig.

Bra arbetskläder ska hålla dig torr, varm och säker, utan att för den sakens skull bli otympliga. Taigas klädsystem bygger på en så kallad lager-på-lager princip. De kan beskrivas som Dry, Warm och Secure. Första lagret begränsar konvektionen närmast huden och håller dig torr, därefter kommer Warm som isolerar och leder fukten vidare. Vid behov går det utmärkt att förstärka detta lager. Det yttersta lagret, Secure, är ditt skydd mot de yttre elementen, exempelvis kyla, regn och vind.

Det handlar det aldrig om att ha så mycket kläder som möjligt i garderoben, utan att det är rätt kläder och att du vet hur du ska använda dem. 

Vi på HunTrap har använt Taiga under en längre tid tillvardags, på jakt och professionellt inom tidigare yrken. Kläderna har aldrig svikit oss och därför vet vi att dem aldrig kommer svika dig. 


Storlekstabell Herr

Storlekstabell Dam